Avocado-Maïs-Salsa

Deze dip is deels salsa en deels guacamole – samen leveren ze een lekkere combinatie op die dankzij de kant-en-klare salsa en de Mexicaanse groentemix uit blik in een handomdraai is klaargemaakt.
Totale tijd 10 Minutes
Porties 24
kruid Mild
Ingrediënten 5

Ingrédients

  • 1 potje Old El Paso™ Chunky Salsa Dip Mild
  • 4 zakjes Old El Paso™ Tortillas Chips Salted
  • 1 middelgrote avocado, zonder pit, geschild en grof gesneden
  • 310 g Mexicaanse groentemix met maïs en paprika, uitgelekt
  • 2 eetlepels verse koriander, gesneden

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten behalve de tortillachips in een middelgrote kom.
  2. Dien hem meteen op of zet hem afgedekt in de koelkast.

Expert Tips

  • Wanneer de avocado nog te hard is, laat u hem gewoon op kamertemperatuur nog 2 tot 4 dagen rijp worden. Rijpe, zachte avocado´s kan men het beste in de koelkast bewaren.