Adobo Poulet Wraps
Totale tijd
10 Minutes
Porties
8
kruid
Mild
Ingrediënten
6
Ingrédients
- 1/2 potje Old El Paso™ Chunky Salsa Dip
- 1 pak met 8 Old El Paso™ Flour Tortillas
- 220g in reepjes gesneden kippenvlees, gebakken
- 220 g zwarte bonen, afgespoeld
- 1 blikje (ca. 200 ml) maïs, uitgelekt
- 100 ml crème fraîche
Bereiding
- Meng het kippenvlees, de salsa, de bonen en de maïs in een middelgrote kom. Verdeel de mix dan gelijkmatig over de tortilla´s; laat daarbij aan de onderste rand van elke tortilla ongeveer 5 cm vrij. Doe de crème fraîche erop.
- Klap de tortilla´s onderlangs circa 1 cm over de vulling; klap vervolgens de linker en rechter rand richting het midden over elkaar. Klap tot slot de bovenste rand omlaag. Serveer dit met een beetje salsa.
Expert Tips
- De wraps smaken nog verfijnder wanneer de vulling voor het oprollen met een paar blaadjes verse koriander worden bekroond.