Mini-Soft Tortilla met Teriyaki zalm
Totale tijd
20 Minutes
Ingrediënten
14
Ingrédients
- 1 verpakking Old El Paso ™ Mini Stand 'N' Stuff ™ SoftTortillas
- 75 g Demerara suiker
- 60 ml sojasaus
- 2 eetlepel (30 ml) honing mosterd
- 1 eetlepel (15 ml) rijst azijn
- 1 eetlepel (15 ml) fijngehakte gember
- 1 theelepel (5 ml) fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel (15 ml) maïsmeel
- 2 eetlepels (30 ml) water
- 4 verse zalmfilets (elk 115 g)
- 1/8 theelepel (1 ml) peper
- 55 g geraspte rode kool
- 2 eetlepels (30 ml) Teriyaki Saus
- Als u wilt, voegt u geraspte wortelen en komkommers toe
Bereiding
- Zet de oven op 220 ° C (gas: stap 7). Bedek een bakplaat met bakpapier
- Meng in een pan (1 liter) Demerara suiker, sojasaus, mosterd, rijst azijn, gember en knoflook op een middelhoog vuur. Meng in een kleine kom het maïsmeel en water. Plaats het mengsel in de pan. Breng het mengsel aan de kook gedurende 1 minuut door constant te roeren. Laat het afkoelen gedurende 5 minuten.
- Plaats de zalm met de huidzijde op de bakplaat. Breng op smaak met peper. Bak 5 minuten in de oven. Breng het glazuur royaal aan. Kook de vis nog eens 9 tot 11 minuten tot het gemakkelijk in stukjes loskomt met een vork. Verwijder het teveel aan glazuur.
- Verhit de tortilla's. Snij de geglazuurde zalm in grote stukken; verwijder de huid. Spreid de rode kool gelijkmatig tussen de Tacos. Voeg de zalm en dressing toe.Heerlijk met geraspte wortelen en komkommers.