Kleurrijke Paprika-Ontbijt-Burrito´s

Zin in sandwiches op zijn Mexicaans? Dat is zo simpel als wat: met een paar eieren en drie verschillende soorten paprika is dit goed ogende en lekkere ontbijt in slechts 25 minuten klaar.
Totale tijd 25 Minutes
Porties 4
Ingrediënten 11

Ingrédients

  • 1 pak met 8 Old El Paso™ Flour Tortillas, verwarmd
  • 1 eetlepel margarine of boter
  • 40 g lente-ui, in stukjes
  • 1/2 middelgrote groene paprika, in blokjes
  • 1/2 middelgrote rode paprika, in blokjes
  • 1/2 middelgrote gele paprika, in blokjes
  • 6 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/8 theelepel peper
  • 60 g geraspte kaas met chili

Bereiding

  1. Smelt de margarine of boter in een middelgrote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak het geheel af en toe omroerend 2 tot 3 minuten, tot de groente al dente is.
  2. Meng in de tussentijd in een middelgrote kom eieren, melk, zout en peper en klop dit goed door.
  3. Giet de ei-mix over de groente in de pan. Verwarm dit vervolgens op middelhoog vuur circa 4 tot 6 minuten, tot het ei gestold is, maar wel nog vochtig; roer het daarbij regelmatig om.
  4. Voor het opdienen schept u de ei-mix op 4 warme tortilla´s en strooit er kaas over. Rol de tortilla´s tot slot op.

Expert Tips

  • Lekker pikant worden de ontbijtburrito´s met ⅛ gemalen theelepel cayennepeper als ingrediënt voor de ei-mix.