Vis-Taco`s Met Limoen En Koriander
Totale tijd
20 Minutes
Porties
4
kruid
Mild
Ingrediënten
9
Ingrédients
- 1 pak met 12 Old El Paso™ Taco Shells
- 1 zakje Old El Paso™ Taco Kruidenmix
- 1 potje Old El Paso™ Taco Salsa Mild
- 600 g kabeljauw of schelvis, in stukjes gesneden
- ½ limoen
- 1 kleine romanasla, in hapklare stukken gescheurd
- 1 eetlepel maïskiemolie
- 1 handje verse koriander
- Guacamole om op te dienen
Bereiding
- Leg de vis in een grote kom en strooi de Old El Paso™ Taco Kruidenmix erover. Schud de kom voorzichtig opdat de vis goed met de kruidenmix wordt gemengd.
- Verwarm de olie in een pan en bak de vis van elke kant 2 tot 3 minuten goed door. Schep de vis uit de pan in een kom, verdeel hem in kleinere stukjes en pers de halve limoen erover uit.
- Verwarm de Old El Paso™ Taco Shells volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Vul de Old El Paso™ Taco Shells met sla en vis, schep er een beetje Old El Paso™ Taco Salsa en guacamole op en strooi koriander erover. Eet smakelijk!
Expert Tips
- Lekker is ons recept ook met zalmfilet in plaats van kabeljauw of schelvis.