Vis-Taco´s Met Salsa
Totale tijd
25 Minutes
Porties
12
kruid
Mild
Ingrediënten
10
Ingrédients
- 1 pak met 6 Old El Paso™ Wrap Tortillas
- 1 potje Old El Paso™ Taco Salsa Mild 120 g
- 700 g stevige witvisfilets (bijv. heilbot, kabeljauw of snapper), in blokjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel gemalen komijn
- ½ theelepel grof zout
- ¼ theelepel peper
- 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
- 2 eetlepels vers citroensap
- Desgewenst crème fraîche en avocado, tomaat en kropsla (allemaal gesneden)
Bereiding
- Smeer de visfilets in met 1 eetlepel olijfolie. Strooi er dan komijn, zout en peper over. Zet dit opzij.
- Verwarm in een grote koekenpan de andere eetlepel olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe, roer goed om en fruit hem ongeveer 1 minuut. Voeg dan de vis toe en bak hem ongeveer 5 tot 7 minuten in de pan tot hij een beetje uiteen valt als u erin prikt. Giet tot slot het citroensap over de vis.
- Verdeel de vis op de tortilla´s, voeg de salsa toe en rol de tortilla´s op. Dien ze op met de overige ingrediënten.