Blt Sandwiches Met Tomaten-Tartaarsaus

Blanke mayonaise is verleden tijd. In plaats daarvan zijn er ham-sla-tomaten-sandwiches met een grove tartaarsaus op zijn Frans.
Totale tijd 30 Minutes
Porties 4
kruid Medium
Ingrediënten 13

Ingrédients

  • Tartaarsaus
  • 1 potje Old El Paso™ Chunky Salsa Dip Mild
  • 120 ml mayonaise
  • 1 theelepel verse peterselie, gesneden
  • 1/2 theelepel verse dille, gesneden
  • 1 augurk, in blokjes
  • 1 theelepel Dijon-mosterd
  • Sandwiches
  • 12 plakken spek
  • 8 sneetjes meerkoren-toastbrood, geroosterd
  • 4 grote bladeren kropsla
  • 8 schijven tomaat
  • 4 plakken Tilsiter-kaas (à 30 g)

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de tartaarsaus grondig met 2 eetlepels salsa in een middelgrote kom en zet deze opzij.
  2. Bak het spek krokant en dep het vervolgens voorzichtig droog met keukenpapier. Zet dit opzij.
  3. Smeer de sneetjes toastbrood aan één kant in met tartaarsaus. Beleg 4 sneetjes met sla, tomaat, kaas en spek. Leg tot slot de andere sneetjes met de besmeerde kant omlaag erop.