Bagel Nachos

Deze knapperige Mexicaanse lekkernijenzijn in slechts 5 minuten klaar om op te dienen. Met kaas gegratineerd in de magnetron worden de bagel-nacho´s opgediend met de Old El Paso™ Chunky Salsa Dip Mild en crème fraîche.
Totale tijd 5 Minutes
Porties 2
kruid Mild
Ingrediënten 5

Ingrédients

  • 1 potje Old El Paso™ Chunky Salsa Dip Mild
  • 60 g dun gesneden brood, geroosterd
  • 60 g gruyère, geraspt
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • Bereiding

Bereiding

  1. Leg het brood in één laag op een bord dat geschikt is voor de magnetron. Men kan hiervoor ook stukjes brood nemen. Strooi er gelijkmatig de kaas overheen.
  2. Verwarm de chips in de magnetron op de maximale stand ongeveer 30 tot 45 seconden tot de kaas gesmolten is en blaasjes krijgt. Dien de kant-en-klare nacho´s op met salsa en crème fraîche.